The Liddel

From the outside, The Liddel blends unassumingly with the quintessential Wilshire Corridor aesthetic. On the inside, the story is much different. The Liddel sets itself apart by using a boldly modern design vision as a means to elevate the living experience. It is entirely unexpected for a building in this location to have such a strong and dynamic point of view. TAC shaped the brand concept around this experience in order to clearly translate what Interior Architect Jamie Bush and his team were trying to accomplish.

BRAND VISION

TAC took inspiration from Alice in Wonderland, positioning the project as a hidden gem with a compelling story to tell; a place that transports residents from the moment they arrive to a modern, visually engaging wonderland. TAC selected Alice’s last name, “Liddel” to represent this narrative, hand drawing the logo to honor the building’s humanistic elements; selecting color, type and imagery to embody the whimsical yet refined interior design.

COLLATERAL PACKAGE

A comprehensive collateral package was produced for The Liddel, including a portfolio folder that housed brochures, floor plans, a notecard and envelope. It was designed to bring the brand to life, inspire the discovery process and build anticipation by layering the intricate details of the project in one, seamless package.

OVERVIEW BROCHURE

The overview brochure told the story of The Liddel; it was the anchor for the brand and the inspiration for the website. We coordinated with Jamie Bush’s team to incorporate the materials, colors and finishings featured throughout the building as design elements in the brochure, from the wood accents to the zen-like greenery and custom onyx pieces.

WEBSITE

The website was the digital iteration of the collateral package, following the same sense of discovery and design-focused reveal of The Liddel. It positions the project as an adventure waiting to be seen from the inside while providing details of the residential and amenity offerings.

VIEW WEBSITE
Next Project

The Residences at The Sawyer

VIEW PROJECT

The Liddel

From the outside, The Liddel blends unassumingly with the quintessential Wilshire Corridor aesthetic. On the inside, the story is much different. The Liddel sets itself apart by using a boldly modern design vision as a means to elevate the living experience. It is entirely unexpected for a building in this location to have such a strong and dynamic point of view. TAC shaped the brand concept around this experience in order to clearly translate what Interior Architect Jamie Bush and his team were trying to accomplish.

BRAND VISION

TAC took inspiration from Alice in Wonderland, positioning the project as a hidden gem with a compelling story to tell; a place that transports residents from the moment they arrive to a modern, visually engaging wonderland. TAC selected Alice’s last name, “Liddel” to represent this narrative, hand drawing the logo to honor the building’s humanistic elements; selecting color, type and imagery to embody the whimsical yet refined interior design.

COLLATERAL PACKAGE

A comprehensive collateral package was produced for The Liddel, including a portfolio folder that housed brochures, floor plans, a notecard and envelope. It was designed to bring the brand to life, inspire the discovery process and build anticipation by layering the intricate details of the project in one, seamless package.

OVERVIEW BROCHURE

The overview brochure told the story of The Liddel; it was the anchor for the brand and the inspiration for the website. We coordinated with Jamie Bush’s team to incorporate the materials, colors and finishings featured throughout the building as design elements in the brochure, from the wood accents to the zen-like greenery and custom onyx pieces.

WEBSITE

The website was the digital iteration of the collateral package, following the same sense of discovery and design-focused reveal of The Liddel. It positions the project as an adventure waiting to be seen from the inside while providing details of the residential and amenity offerings.

VIEW WEBSITE
Next Project

The Residences at The Sawyer

VIEW PROJECT

We’re curious.

Curious about your ideas and fixated on how far we can take them.
Let’s turn your vision into something extraordinary. Your move.